Benzinska postaja

Bezsumporni bezolovni motorni benzin koji po svim zahtjevima kvalitete i primjenskim svojstvima odgovara istoj vrsti benzina u EU, sukladan je zahtjevima važeće europske norme EN 228. Sadržaj sumpora je do 10 mg/kg. Ponuđen je tržištu s ciljem osiguranja pune učinkovitosti najsuvremenijih sustava za obradu ispušnih plinova ugrađenih u vozila u svrhu smanjenja štetnih sastojaka u ispušnim plinovima. Novo je gorivo prvenstveno namijenjeno vozilima koja imaju najmodernije visokoučinkovite sustave za obradu ispušnih plinova, koji prilikom homologacije moraju zadovoljiti zahtjeve EURO V ili za koja je u uputama proizvođača izričito navedeno da koriste gorivo sukladno europskoj normi EN 228.

PLINSKE BOCE

Plinske boce zapremine 35kg, 10kg i 7,5kg punjene su plinskom smjesom propan-butan. Ove plinske boce najviše se koriste u kućanstvu i ugostiteljstvu.

Bezsumporno dizelsko gorivo, odnosno proizvod koji po svim zahtjevima kvalitete i primjenskim svojstvima odgovara važećoj europskoj normi EN 590 i prvenstveno je namijenjeno za vozila koja imaju visoko učinkovite sustave – katalitičke konvertere za smanjenje štetnih sastojaka u ispušnim plinovima. Takva vozila pri homologaciji u Europi moraju zadovoljiti zahtjeve EURO V. Sadržaj ukupnog sumpora iznosi do 10 mg/kg, a dodatkom namjenskih aditiva osigurava se zahtijevana mazivost. Vrijednost cetanskog broja je najmanje 51. Gorivo je namijenjeno svim vozilima s dizelskim motorom, zadovoljava sve zahtjeve propisane EN 590, može sadržavati do 7 % volumskog udjela metilnih estera masnih kiselina (FAME).

(LPG ili UNP, također propan-butan ili autoplin) je mješavina ukapljenih ugljikovodikanastalih preradom nafte koji su u normalnom stanju plinovi, a pri povećanju tlaka prelaze u tekuće stanje.

Iz predsezonske ponude izdvajamo

MOTUL OUTBOARD
2T 1L

80kn

 • Dostupno odmah
 • Ulje za podmazivaje 2-taktnih izvanbrodskih ili jet-ski motora, sa sustavom s automatskog ubrizgavanja ili za pojedinačnu pripremu mješavine goriva i ulja

MOTUL SC. POWER
100% SYNTHETIC 1L

90kn

 • Dostupno odmah
 • Potpuno sintetičko ulje za 2-taktne motore najnovije generacije skutera s sustavom izravnog ubrizgavanja goriva.

SHELL HELIX
15W-40 4L

168kn

 • Dostupno odmah
 • Za dizelska i benzinska
  motorna vozila

SHELL HELIX
15W-40 1L

45kn

 • Dostupno odmah
 • Za dizelska i benzinska
  motorna vozila

Također možete pronaći

Možete pronaći alate (ručni alat, radni pribor, sitni pribor, vezice, zaštitna oprema), autokozmetika (autoosvježivači, lubrikanti, pribor za čišćenje, tehnika i motor, unutarnja i vanjska njega automobila, tekućine za vjetrobransko staklo), elektrotehnika (baterijski ulošci), stvari za kampiranje (plinska kartuša, plinsko kuhalo, rashladna torba) ulja i maziva, akumulatore i ostalo..